Supa de pui cu taietei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • carne de pui (aripile, spatele si gatul)
  • taietei
  • apa, sare, piper si patrunjel tocat

Mod de preparare

Se curata morcovii, radacina de patrunjel,radacina de telina, ceapa si usturoiul. Se taie pe lung morcovii, telina si patrunjelul. Ceapa si usturoiul raman intregi.

Se spala carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu legumele.

Se spumeaza ori de cate ori e nevoie pentru a nu se tulbura supa.

Cand carnea si legumele sunt fierte, se strecoara supa. Se pastreaza 3 morcovi, si cateva bucatele de carne de pui, se pune iar pe foc, iar cand fierbe se adauga taieteii.

Se lasa la fiert si cand taieteii sunt gata, se stinge focul, se adauga patrunjelul tocat marunt si se tine oala acoperita pentru 15 minute.

Se serveste calda cu piper.

Legumele ramase se pot folosi la alte mancaruri, cum ar fi salata de beof.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise