Supa De Pui Cu Taitei De Casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - jumatate piept de pui (sau 3-4 aripioare)
  • - 2 cepe mici
  • - 2 morcovi
  • - un ou
  • - o cana faina
  • - patrunjel
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se pune puiul la fiert in apa cu un praf de sare.

In timp ce puiul se fierbe faceti taiteii: puneti faina intr-un bol si spargeti oul, adaugati un praf de sare.

Faceti coca din oul si faina, apoi presarati faina pe o suprafata plana si intindeti aluatul foarte subtire.

Rulati coca si taiati-o pe jumatate.

Taiati aluatul in felii subtiri, presarati putina faina apoi desfaceti taiteii.

Cand puiul sa fiert si nu se mai formeaza spuma taiati ceapa marunt si morcovii bastonase(eu am tocat o jumatate de ceapa si restul le-am pus intregi ca sa le pot scoate la sfarsit, ca supa sa nu fie prea groasa) potriviti de sare.

Dupa ce legumele s-au fiert puneti taiteii in supa si mai lasati sa fiarba 10 minute.

La final adaugati leusteanul tocat marunt.

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise