Supa de rosii

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 telina mica
  • -1 radacina patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • -3 morcovi
  • -1 1/2 ardei gras
  • -1 ceapa
  • -2 kg rosii congelator fara coaja si cotor
  • -1 ceasca mare orez
  • -1 legatura leustean si frunze de telina
  • -ulei masline

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si ne apucam de curatatul radacinoaselor. Le tocam marunt si le punem in oala.

Dupa ce au fiert 1/2 ora,punem ardeiul gras,apoi ceapa si lasam sa fiarba.

Rosiile le bagam la robot si le adaugam la ciorba.

Lasam sa dea mai multe clocote si adaugam orezul spalat, uleiul, potrivim gustul de sare si dupa ce oprim focul, adaugam verdeata.

Foarte gustoasa pentru o zi de ianuarie!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise