Supa de rosii

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 telina mica
  • -1 radacina patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • -3 morcovi
  • -1 1/2 ardei gras
  • -1 ceapa
  • -2 kg rosii congelator fara coaja si cotor
  • -1 ceasca mare orez
  • -1 legatura leustean si frunze de telina
  • -ulei masline

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si ne apucam de curatatul radacinoaselor. Le tocam marunt si le punem in oala.

Dupa ce au fiert 1/2 ora,punem ardeiul gras,apoi ceapa si lasam sa fiarba.

Rosiile le bagam la robot si le adaugam la ciorba.

Lasam sa dea mai multe clocote si adaugam orezul spalat, uleiul, potrivim gustul de sare si dupa ce oprim focul, adaugam verdeata.

Foarte gustoasa pentru o zi de ianuarie!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise