Supa de rosii crema - de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O supa crema foarte gustoasa. Cu gust dulce acrisor: supa crema de rosii
  • Pentru 6-8 persoane:
  • - o conserva de 820 gr rosii intregi in sos tomat (se pot folosi si rosii naturale, insa trebuie sa fie foarte bine coapte)
  • - 500 ml suc de rosii
  • - 2 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 50 gr telina
  • - 3-4 cepe verzi
  • - un pastarnac
  • - un ardel gras (eu am avut congelat)
  • - patrunjel si marar, cate o legatura (tot congelat am avut)
  • - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Preparare:

1. toate legmele se spala, se curata si se taie marunt

2. in 2 litri de apa se pun toate legumele la fiert pentru 30-40 de minute

3. se adauga rosiile din conserva taiate marunt si sosul de rosii

4. se mai fierbe inca 15-20 de minute si se condimenteaza

5. se dau legumele fierte si zeama prin blender

6. se serveste calduta cu crochete sau crutoane de paine

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise