Supa de rosii cu galuste de gris

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 litru bulion de rosii de casa
  • -4 linguri cu varf de gris
  • -1 ou
  • -1/4 lingurita praf de copt
  • -1 lingura de zahar
  • -1 litru apa fierbinte
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -frunza de patrunjel verde

Mod de preparare

Se pune bulionul cu apa la fiert.

Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga grisul si se amesteca bine.

Cand supa a inceput sa fiarba se adauga zaharul, sarea si piperul.

Se fac mici galuste de gris cu o lingurita inmuiata in supa;se pun in supa care fierbe.

Se fierb 10 minute si la ultimele clocote se adauga frunza taiata de patrunjel.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise