Supa de rosii cu galuste de gris

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 litru bulion de rosii de casa
  • -4 linguri cu varf de gris
  • -1 ou
  • -1/4 lingurita praf de copt
  • -1 lingura de zahar
  • -1 litru apa fierbinte
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -frunza de patrunjel verde

Mod de preparare

Se pune bulionul cu apa la fiert.

Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga grisul si se amesteca bine.

Cand supa a inceput sa fiarba se adauga zaharul, sarea si piperul.

Se fac mici galuste de gris cu o lingurita inmuiata in supa;se pun in supa care fierbe.

Se fierb 10 minute si la ultimele clocote se adauga frunza taiata de patrunjel.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise