Supa de rosii cu galusti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de rosii bine coapte(de gradina).
  • 200 gr gris alb.
  • 3 oua.
  • un varf de lingurita de bicarbonat.
  • sare,piper,condimente.

Mod de preparare

Se spala rosiile, se pun intregi la fiert pentru cel putin 30 minute.Stingem focul si le lasam putin sa se racoreasca.Scoatem rosiile pe rand din oala si le curatam de pielite si apoi le bagam la blender(sau robot).Dupa ce le-am stors in blender le punem din nou la fiert cu putina vegeta si pregatim galustile.Spargem ouale intr-un castron si adaugam grisul in ploaie, il amestecam bine sa nu faca cocoloase si adaugam si un varf de lingurita de bicarbonat si putina apa daca este nevoie.Bicarbonatul se pune ca sa iasa galustile pufoase,dar foarte putin ca altfel se desfac.Tot in galusti eu adaug si un pic de sofran ca sa iasa galbene.Aceasta supa este supa noastra preferata, pentru ca putem sa o mancam rece de la frigider,deoarece eu nu pun deloc ulei in ea..Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise