Supa de taitei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • taitei de casa
  • verdeata proaspata
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pun la fiert toate legumele curatate si taiate in diverse forme, mai putin ceapa care se pune intreaga si se scoate dupa ce fierbe.

Supa de zarzavat se pune din nou la fiert si cand clocoteste se adauga taiteii care se fierb 6-8 min. La sfarsit se adauga verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise