Supa de verdeturi Tradaro

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov potrivit
  • 1 telina de marime potrivita
  • 200 g conopida
  • 200 g varza dulce
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura delikat
  • piper boabe
  • patrunjel

Mod de preparare

Morcovul se rade, conopida se rupe in bucatele, telina, varza, ceapa si usturoiul se taie marunt si toate se pun la fiert cu apa rece si se adauga ulei, delikat si cateva boabe de piper.

Cand verdeturile au fiert se stinge focul si se presara patrunfel dupa gust.

Supa se serveste calda cu crutoane prajite in unt.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise