Supa de verdeturi Tradaro

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov potrivit
  • 1 telina de marime potrivita
  • 200 g conopida
  • 200 g varza dulce
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura delikat
  • piper boabe
  • patrunjel

Mod de preparare

Morcovul se rade, conopida se rupe in bucatele, telina, varza, ceapa si usturoiul se taie marunt si toate se pun la fiert cu apa rece si se adauga ulei, delikat si cateva boabe de piper.

Cand verdeturile au fiert se stinge focul si se presara patrunfel dupa gust.

Supa se serveste calda cu crutoane prajite in unt.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise