Supa de visine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva (800 gr) visine in sirop
  • 600 ml lapte
  • 10 gr praf de pudding de vanilie
  • ½ lingurita scortisoara macinata
  • 300 ml smantana

Mod de preparare

Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca.

Intr-un vas amesteca praful de pudding de vanilie cu 100 ml lapte rece.Dupa ce compozitia din cratita a dat intr-un clocot toarna amestecul facut si amesteca bine.Lasa sa fiarba usor 3-4 minute apoi adauga smantana si amesteca din nou.Lasa supa sa mai fiarba inca 3-4 minute.Supa se poate servi calda sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise