SUPA DE ZARZAVAT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru jumate de apa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 gulie mica
  • 1 pahar boabe mazare verde(eu folosesc daca nu am proaspata mazare bonduelle)
  • 1 ceapa
  • 1 sau 2 linguri untdelemn
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

In uleiul incins se pune ceapa taiata marunt, legumele curatate si taiate bucati patrate sau rondele, mazarea, le calim putin, apoi stingem cu apa calda. Cand legumele sunt aproape fierte, se completeaza supa cu apa calda( pana la cantitatea specificata in reteta), se da un clocot bun, se potriveste de sare, se adauga patrunjelul verde tocat marunt. La masa se serveste cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise