Supa de zarzavat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi de marime potrivita
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri smantana
  • hasmatuchi
  • 50 ml otet balsamic
  • 2 1/2 l apa
  • sare
  • piper praf

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si se toaca marunt, apoi se pune in ulei incins amestecand mereu circa 5-6 minute. Se adauga 1 l de apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert separat. Dupa ce zarzavatul a fiert se adauga 2 1/2 l apa clocotita, rosiile in bulion, cartofii fierti si se lasa sa mai fiarba 20 minute la foc domol. Intr-un vas se subtiaza smantana cu putina supa si se toarna in compozitia de supa. Se pune otetul balsamic, hasmatuchi, sare si piper dupa gust.

Se serveste calda.

Se pune si suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise