Supa de zmeura si mure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cuisoare
  • o bucatica de scortisoara(baton)
  • 4linguri zahar
  • 4dl. frisca lichida
  • 4dl. iaurt de mure
  • 1lingurita suc de lamaie
  • 250gr. zmeura
  • 250gr. mure; pentru servit: frisca batuta;

Mod de preparare

In 2dl. apa se pune batonul de scortisoara si cuisoarele si se lasa sa fiarba timp de 3min. Se adauga zaharul si se acopera cratita si se lasa sa se raceasca , apoi se pun in turmix. Peste , se adauga frisca lichida, iaurtul , murele si se turmixeaza totul.Se pune sucul de lamaie, se strecoara intr-un bol de sticla si se pune la rece. La servire, se repartizeaza compozitia in 4 farfurii, se presara pe fiecare zmeura si se orneaza cu frisca batuta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise