supita de vitel.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g carne vitel; 1/2 ardei gras; 1/2 rosie; 1 ceapa; 1 morcov; 1 cartof; 1/4 dovlecel; ; o felie de sfecla rosie; o felie de telina; pastarnac.

Mod de preparare

Se pun la fiert timp de 1 ora in aparatul de fiert cu aburi care pastreaza integral vitaminele, sau in oala normala. Dupa fierbere se paseaza si se papa sub forma de piure. Se adauga un varf de sare si unul de unt.

Va dorim pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise