Taci si inghite

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g carnat si carne afumata (de casa)
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 150 g casaval.
  • Pentru mamaliga:
  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 250 g malai
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan (optional)
  • 1/2 lgț.sare

Mod de preparare

O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte....doar taci si-nghiti :)

Din apa, lapte malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.

Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie, carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri. Le-am lasat la prajit 7-8 minute fara sa adaug ulei.

Intr-un vas yena ,am pus jumatate din mamaliga si am nivelat.Am presarat branza rasa apoi am pus amestecul prajit.Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou.Deasupra am pus cascavalul ras apoi am facut trei adancituri cu un polonic.In fiecare adancitura am spart cate un ou. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise