Taci si-nghite

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • mãlai
  • apã amestecatã cu lapte
  • ouã câte vrei
  • unt
  • brânzã Feta, mozzarella rasã, brânzã de burduf
  • sare
  • smântânã

Mod de preparare

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune restul de mãlai, amestecã bine si la urmã pune unt si mozzarella dupã plac.

* Unge o formã mare si lungã sau farfuri cu unt si aseazã mãmãliga, fã adâncituri ( gropite) în mãmãligã si pune unt apoi un ou în fiecare; presarã mozzarella si dã la cuptor pânã se face oul.

* Am servit cu carne prãjitã si cremã de brânzã Feta, burduf si smântânã.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise