Taci si-nghite

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • mãlai
  • apã amestecatã cu lapte
  • ouã câte vrei
  • unt
  • brânzã Feta, mozzarella rasã, brânzã de burduf
  • sare
  • smântânã

Mod de preparare

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune restul de mãlai, amestecã bine si la urmã pune unt si mozzarella dupã plac.

* Unge o formã mare si lungã sau farfuri cu unt si aseazã mãmãliga, fã adâncituri ( gropite) în mãmãligã si pune unt apoi un ou în fiecare; presarã mozzarella si dã la cuptor pânã se face oul.

* Am servit cu carne prãjitã si cremã de brânzã Feta, burduf si smântânã.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise