Tagliatelle Bolognese

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 75g telina
  • 100g.costita sau bacon
  • 150g.carne tocata de vita
  • 150g.carne tocata de porc
  • 100ml vin alb
  • 100ml vin rosu
  • 100ml pulpa de rosi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml de lapte
  • sare si piper
  • 50ml ulei de masline extra virgin

Mod de preparare

morcovul,ceapa,telina se calesc in uleiul de masline,adaugati costita carnea tocata porc si vita si vinul alb,mestecand pana se evapora,adaugati vinul rosu mestecand pana se evapora,adaugati pulpa de rosi dupa pasta de tomate cu laptele cald,sare si piper,se lasa sa fiarba pana se omogenizeaza,Tagliatelle se fierb in apa cu sare,se scot si se adauga peste sos si se amesteca putin.se serveste calde cu un vin rosu sec...pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise