Tagliatelle cu pui si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga tagliatelle sau paste
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • un varf de cutit de rozmarin
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa alba
  • ulei masline

Mod de preparare

Intr-un vas se fierb tagliatelle cu putina sare.Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline,cand devine putin aurie se adauga pieptul de pui taiat bucatele .Se calesc toate si cu 5 min inainte de a se adauga smantana se pun ciupercile taiate la calit peste pui.Dupa 5 - 7 min se adauga smantana,sarea, piperul si rozmarinul(eu am folosit si un pic de delikat).Se mentine pe foc inca 5 min.

Se scurg tagliatellele de apa si se amesteca cu sosul.Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise