Taietei cu carne si ardei iute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 linguri ceapa tocata,
  • 2 linguri usturoi taiat marunt,
  • 300 g pulpa de vita,
  • 1 dovlecel mic,
  • 1/16 l vin alb sec,
  • 1/16 l smantana subtire,
  • 4 linguri cu varf parmezan (sau cascaval) ras,
  • 1 ardei iute (rosu),
  • sare,
  • piper,
  • 400 g taietei.

Mod de preparare

Se taie carnea fasii si se calesc in uleiul incins ceapa si usturoiul. Se adauga si carnea si se prajeste, pana ce se coloreaza usor.

Se stinge cu vin, se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba incet, dupa care se incorporeaza si coaja de dovlecel (nu miezul!) taiata fasii subtiri, ardeiul iute taiat marunt si parmezanul (sau cascavalul) ras.

Se fierb taieteii al dente si se servesc fierbinti, cu sosul de carne si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise