Taitei cu spanac si somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g taitei
  • 200g spanac
  • 300g somon
  • 1 pahar smantana
  • 150g cascaval ras
  • sare, piper
  • putin unt/ulei

Mod de preparare

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa.

Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin unt.

Separat, se prepara somonul intr-o tigaie de teflon. Dupa ce este gata se rupe in bucatele mici.

Dupa ce s-au fiert taiteii, se scurg si se pun peste spanac, apoi se adauga si bucatelele de somon.

Se toarna smantana si cascavalul ras.

Se pune sare si piper dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise