Taitei cu spanac si somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g taitei
  • 200g spanac
  • 300g somon
  • 1 pahar smantana
  • 150g cascaval ras
  • sare, piper
  • putin unt/ulei

Mod de preparare

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa.

Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin unt.

Separat, se prepara somonul intr-o tigaie de teflon. Dupa ce este gata se rupe in bucatele mici.

Dupa ce s-au fiert taiteii, se scurg si se pun peste spanac, apoi se adauga si bucatelele de somon.

Se toarna smantana si cascavalul ras.

Se pune sare si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise