Tapenade

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 200 g sardine
  • 2 linguri de capere murate (trecute prin jet de apa si scurse bine)
  • 50 ml ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • piper

Mod de preparare

Intr-un mojar,zdrobim toate ingredientele si amestecam cu ulei de masline pana devine o pasta omogena.

Nu mai adaugati sare.

Servim tapenada pe felii de paine neagra cu seminte!

Gust maxim!:)

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise