Tapenade

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 200 g sardine
  • 2 linguri de capere murate (trecute prin jet de apa si scurse bine)
  • 50 ml ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • piper

Mod de preparare

Intr-un mojar,zdrobim toate ingredientele si amestecam cu ulei de masline pana devine o pasta omogena.

Nu mai adaugati sare.

Servim tapenada pe felii de paine neagra cu seminte!

Gust maxim!:)

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise