Tarta aperitiv omleta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 80 g sunca
  • 80 g cascaval ras
  • 80 g mozzarella
  • 80 ml lapte
  • 80 g ciuperci taiate
  • 40 g masline fara samburi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 fir ceapa verde
  • 2- 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Sunca si ardeiulle taiem cubulete

Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.

Faina o asestecam cu praful de copt.

Patrunjelul il tocam marunt.

Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.

Ungem forma de tarta cu putin unt , rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.

O scoatem din cuptor si o portionam.

Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/tarta-aperitiv-omleta.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise