Tarta aperitiv omleta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 80 g sunca
  • 80 g cascaval ras
  • 80 g mozzarella
  • 80 ml lapte
  • 80 g ciuperci taiate
  • 40 g masline fara samburi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 fir ceapa verde
  • 2- 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Sunca si ardeiulle taiem cubulete

Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.

Faina o asestecam cu praful de copt.

Patrunjelul il tocam marunt.

Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.

Ungem forma de tarta cu putin unt , rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.

O scoatem din cuptor si o portionam.

Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/tarta-aperitiv-omleta.html

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise