Tarta asortata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g biscuiti
  • 75 g unt
  • 1 conserva piersici (850 ml)
  • 1 conserva madarine( 315 ml )
  • 1 borcan dulceata de coacaze
  • 10 g gelatina
  • 450 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 plic tort gelee
  • 125 ml suc de fructe

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii si se freaca cu unt . Se asaza pe fundul unei tavi si se daau la rece. Se amesteca iautyl cu 85 g zahar si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie si se dizolva in 100 ml suc de piersici si se inglobeaza in crema. Se asaza pe blat: se da la rece 2 ore. Fructele se asaza pe crema . Se prepara o glazura din praf; 15 g zahar, suc de fructe si 125 ml apa; se toarana peste fructe si se lasa sa se intareasca . Se taie felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise