Tarta asortata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g biscuiti
  • 75 g unt
  • 1 conserva piersici (850 ml)
  • 1 conserva madarine( 315 ml )
  • 1 borcan dulceata de coacaze
  • 10 g gelatina
  • 450 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 plic tort gelee
  • 125 ml suc de fructe

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii si se freaca cu unt . Se asaza pe fundul unei tavi si se daau la rece. Se amesteca iautyl cu 85 g zahar si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie si se dizolva in 100 ml suc de piersici si se inglobeaza in crema. Se asaza pe blat: se da la rece 2 ore. Fructele se asaza pe crema . Se prepara o glazura din praf; 15 g zahar, suc de fructe si 125 ml apa; se toarana peste fructe si se lasa sa se intareasca . Se taie felii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise