Etapa 1: Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt. Peste ea se adauga untul rece taiat cubulete si oul. Se framanta bine. Aluatul obtinut se da la rece 20 min. Se unge o forma de 26 cm cu unt si se intinde aluatul in ea. Se acopera cu o hartie de copt peste care am pus fasole.
Etapa 2: Se da la cuptor pentru 20-25 de minute. Ouale, zaharul, sucul de lamaie si vinul se amesteca bine si se fierb la bain-marine. Cand crema a inceput sa fiarba, se da deoparte si se pune gelatina pe care am hidratat-o in 50 ml apa rece.
Etapa 3: Se amesteca energic pana se dizolva, dupa care se lasa sa se raceasca. Branza se mixeaza impreuna cu mierea pana se obtine o crema fina, se adauga peste ea compozitia care s-a racit, razatura de portocala si frisca batuta spuma.
Etapa 4: Jumatate din crema obtinuta se intinde peste blatul copt si racit, se aseaza bobitele de stuguri dupa care se completeaza cu cealalta jumatate de crema. Se da forma la frigider cateva ore.
Pofta Buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise