Tarta cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rulou de foietaj
  • 1 ciuperca mare champinion
  • 1 praz
  • 1morcov
  • 5 cartofi mici
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 100g cascaval ras
  • 1/2 lingurita vegeta nesarata
  • 2 linguri ulei floarea soarelui

Mod de preparare

Reteta e pt 4_6 persoane

Se curata cartofii ,morcovul, prazul

Se spala bine

Ciuperca se sterge bine cu un prosop curat umed

Se taie cartofii rondele

Se taie morcovii in fasii lungi si subtiri

Se taie prazul in rondele foarte subtiri

Se taie ciuperca in patratele mici

Se incinge uleiul intr o tigaie de teflon

Se adauga prazul,se lasa 5 min ,se adauga morcovul ,se lasa 5 min,se adauga ciuperca,se lasa 5 min se adauga cartofii,se lasa 5 min

Se adauga un pahar de 100 ml si se lasa sa fiarba pana scade apa bine,dar nu ca se arda legumele

Se trage de pe foc,se adauga vegeta,smantana si oul

Se amesteca bine

Se intinde foietajul(se poate face si cu foi de placinta)

Se rastoarna compozitia de legume

Deasupra se rade cascavalul

Se da la foc mediu(th6 sau 200°c),25 min

Se poate manca calda insotita de o salata verde sau rece ca aperitiv

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise