Tartă cu mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • 4-5 mere
  • zahăr
  • scorţişoară
  • zahăr vanilinat

Mod de preparare

Merele rase se călesc la foc mediu, adaug zahărul iar spre sfârşit pun scorţişoara. Se unge tava cu puţin unt sau ulei, eu nu am uns-o. Pun aluatul decongelat în tavă, tai marginile prea lungi şi adaug merele. Din aluatul rămas decupez fâşii pe care le pun deasupra în formă de grilaj. Se coace până devine aurie. La sfârşit se poate pudra cu zahăr vanilinat. Puteţi încerca şi cu pere sau bostan.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise