TARTA CU MURE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 4 galbense
  • 1 pachet unt
  • 4 linguri smantana
  • 250 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (coca sa fie foarte moale)
  • 1 kg mure
  • Bezeaua:
  • 4 albuse
  • 200 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 varf de cutit sare

Mod de preparare

Bat cu mixerul zaharul cu untul, adaug galbenusele si restul ingredientelor. Obtin o coca moale, pe care o intind in tava dreptunghiulara cu pereti inalti. Tava o ung cu margarina, tapetez cu faina. Dau la cuptor (incins)pentru 10 minute, dupa care intind fructele si bezeaua.Dau la cuptor, pana se rumeneste bezeaua.Tai prajitura cand e rece.

Bezeaua am obtinut-o prin baterea albuselor, la care am adaugat sarea, zeama de lamaie, zaharul vanilat si zaharul turnat in ploaie.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise