Blatul:
Se faramiteaza biscuitii, se amesteca cu zaharul si untul topit. Se tapeteaza forma cu hartie de copt, se adauga blatul si se preseaza in forma, formandu-se o margine mica de jur-imprejur.
Se incalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.
Se spala lamaia, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Se amesteca oul cu zaharul pana se obtine o spuma, se adauga sucul, zeama de lamaie si frisca. Se omogenizeaza si la sfarsit se amesteca in compozitie fulgii de nuca de cocos.
Se toarna peste blatul de biscuiti si se coace cca 40 minute la 140 grade Celsius.
Reteta Anne-Katrin Weber
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise