Tarta cu nuca de cocos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru tava diametru 20cm
  • Blat:
  • 100 gr biscuiti
  • 60 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • Umplutura:
  • 1 lamaie bio
  • 1 ou
  • 75 gr zahar
  • 150 gr frisca lichida (sau smantana)
  • 125 gr fulgi de cocos

Mod de preparare

Blatul:

Se faramiteaza biscuitii, se amesteca cu zaharul si untul topit. Se tapeteaza forma cu hartie de copt, se adauga blatul si se preseaza in forma, formandu-se o margine mica de jur-imprejur.

Se incalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.

Se spala lamaia, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Se amesteca oul cu zaharul pana se obtine o spuma, se adauga sucul, zeama de lamaie si frisca. Se omogenizeaza si la sfarsit se amesteca in compozitie fulgii de nuca de cocos.

Se toarna peste blatul de biscuiti si se coace cca 40 minute la 140 grade Celsius.

Reteta Anne-Katrin Weber

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise