Tarta cu portocale si crema de vanilie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8-10 linguri de faina
  • 1 pahar de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 portocale
  • 1 pachet de crema pt prajituri cu gust de vanilie
  • fulgi de ciocolata pt decor

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste zaharul apoi se adauga faina, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat.Se amesteca toate apoi se pune intr-o tava unsa si tapetata.

Dupa ce se raceste blatul de tarta se insiropeaza cu putina apa cu zahar si arome.(optional)

Apoi se pregateste crema asa cum scrie pe spatele plicului si se pune peste blat,se orneaza cu portocale si pe deasupra se pune fulgii de ciocolata.

Se da la rece 2 ore apoi se poate servi.

Pofta Buna!!!:)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise