Tarta picanta cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 200 g tarate de ovaz
  • 50 g complex tarate de grau, orz si secara
  • 1 ou
  • 1 lgt sare
  • 1/2 lgt piper
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 400 g iaurt
  • Umplutura:
  • 500 g branza (din iaurt)
  • 50 g ardei gras
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul.

2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 grade C, 20-30 min.

3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit.

4. Amestecam branza cu sare.

5. Punem branza pe blat, iar deasupra acesteia punem ardeiul gras si patrunjelul.

Nota! Branza din iaurt o obtii punand iaurtul la scurs, intr-o sedila deasa, pentru cel putin 12 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise