Tarta picanta cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 200 g tarate de ovaz
  • 50 g complex tarate de grau, orz si secara
  • 1 ou
  • 1 lgt sare
  • 1/2 lgt piper
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 400 g iaurt
  • Umplutura:
  • 500 g branza (din iaurt)
  • 50 g ardei gras
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul.

2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 grade C, 20-30 min.

3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit.

4. Amestecam branza cu sare.

5. Punem branza pe blat, iar deasupra acesteia punem ardeiul gras si patrunjelul.

Nota! Branza din iaurt o obtii punand iaurtul la scurs, intr-o sedila deasa, pentru cel putin 12 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise