Tarta sarata de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi de placinta din comert
  • 1 praz
  • 2-3 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 1-2 rosii
  • 2-3 oua
  • patrunjel,sare,piper,mozzarella sau cascaval

Mod de preparare

Prazul il taiem feliute doar partea alba, ardeiul taiat fasii,dovleceii ii taiem rondele;Calim totul la foc domol,pt a nu arde prazul,iar la sfarsit adaugam rosiile taiate felii,sotam totul condimentam cu sare si piper;

Intindem foaia intr-o tava tapetata cu hartie,intepam foaia din loc in loc cu furculita,turnam compozitia in acare am batut 2-3 oua,decoram cu patrunjel si asezam felii de mozzarella sau cvascaval;Introducem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute,

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise