Tarte cu dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de foi congelate (de 45 g fiecare)
  • 2 mere
  • 400 g pulpa de dovleac
  • 75 g bacon
  • boia
  • 8 frunze de salvie
  • 3 oua
  • 50 ml smantana
  • sare, curry
  • 4 linguri seminte de dovleac

Mod de preparare

1. Se decongeleaza foile de aluat. Cuptorul se incinge la 2250 C. Fiecare foaie se intinde putin mai mare decat forma. Se tapeteaza cu aceste foi 8 forme mici de tarta; se inteapa cu furculita.

2. Merele si dovleacul se taie cuburi de 1 cm. Baconul se taie cubulete. Toate se amesteca intr-un castron cu boia si salvie si se asaza in forme. Se coc 20 min.

3. Se bat ouale cu smantana, sare, boia si curry; se asaza in forme. Se presara seminte de dovleac si se coc tartele inca 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise