Tarte cu dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de foi congelate (de 45 g fiecare)
  • 2 mere
  • 400 g pulpa de dovleac
  • 75 g bacon
  • boia
  • 8 frunze de salvie
  • 3 oua
  • 50 ml smantana
  • sare, curry
  • 4 linguri seminte de dovleac

Mod de preparare

1. Se decongeleaza foile de aluat. Cuptorul se incinge la 2250 C. Fiecare foaie se intinde putin mai mare decat forma. Se tapeteaza cu aceste foi 8 forme mici de tarta; se inteapa cu furculita.

2. Merele si dovleacul se taie cuburi de 1 cm. Baconul se taie cubulete. Toate se amesteca intr-un castron cu boia si salvie si se asaza in forme. Se coc 20 min.

3. Se bat ouale cu smantana, sare, boia si curry; se asaza in forme. Se presara seminte de dovleac si se coc tartele inca 15 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise