tarte sarate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru aluat: 300 g branza de vaci
  • 1 pachet margarina
  • 250 g faina
  • sare
  • pentru umplutura : 200 g parizer
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 oua
  • pasta de rosii

Mod de preparare

Prepararea aluatului: intr-un castron se freaca bine branza, apoi o amesteci cu margarina, faina si sare. Se obtine un aluat din care se fac bulgarasi cat o nuca. Ungi apoi formele mici de tarte cu margarina, pui cate un bulgaras de aluat in fiecare forma si-l intinzi bine.

Prepararea umpluturii: se bat bine ouale, apoi adaugi parizerul taiat cubulete, cascavalul ras si ciupercile tocate. Din aceasta compozitie se pune cate o lingurita in fiecare tarta. Tartele astfel umplute se pun in tava de la aragaz si se baga la cuptor pentru circa 20 de minute la foc potrivit.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise