Tartine cu pasta de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .2 cutii file de macrou in ulei
  • .2 fire de ceapa
  • .o mana de porumb din conserva
  • .zeama de lamaie
  • .1 legatura de marar
  • .sare, piper
  • .un pachet de mini-toast

Mod de preparare

Punem fileurile de macrou intr-un vas mai inalt.Stoarcem zeama de lamaie(dupa gust),adaugam ceapa si mararul taiate marunt si mixam cu blenderul vertical pana cand obtinem o crema.Condimentam cu sare si piper si adaugam boabele de porumb din conserva spalate sub jet de apa si apoi scurse.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dam la rece circa 30 min. dupa care scoatem din frigider si spritam pe feliile de mini-toast pasta de peste.

Este delicioasa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise