Teleparizer

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr.branza telemea
  • 200 gr.parizer
  • 50 gr.ardei rosu
  • 15 gr.sare
  • 2 gr.piper
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 30 gr.margarina
  • 30 gr.faina

Mod de preparare

Telemeaua si parizerul se taie cubulete, ouale se bat foarte bine, patrunjelul se toaca, ardeiul se taie in fasii.Intr-un bol se amesteca toate ingredientele si se contimenteaza dupa gust.Se pune compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se coce la foc potrivit 25-30 de minute.

Se serveste rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise