Telina pane cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline
  • 5 linguri de faina
  • 2 oua
  • 1 cutie ciuperci feliate
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei

Mod de preparare

Telinele se taie rondele si se pun sa fiarba in apa cu sare si cu mirodeniile de mai sus.Se scot din apa si se tavalesc prin faina ,apoi prin cele 2 oua batute si din nou prin faina.Se prajesc in ulei.Ciupercile si ceapa taiata solzisori se calesc bine in ulei.Se condimenteaza dupa gust.Telina si ciupercile se servesc calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise