Tiramisu 2

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete piscoturi"Savoiardi"sau Balloco
  • 24 bucati
  • 2 cutii crema mascarpone
  • 4 oua
  • 160 g zahar
  • 2 cesti cafea tare
  • 200ml lapte
  • 50 ml cogneac

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Crema:albusurile se bat spuma cu zaharul.Crema mascarpone+galbenusurile se amesteca usor si se incorporeaza in albusuri

Siropul:laptele ,cafeaua,cogneacul.Se insiropeaza piscoturile asezandu-se pe platou(jumatate din ele)apoi se intinde jumatate din crema si iar un rand de piscoturi+crema ramasa.

Deasupra se pudreaza cacao

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise