Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri,
  • 150g zahar,
  • 2 esente vanilie,rom,
  • 1 crema mascarpone(prodlacta),
  • 1 sau 1/2 pachet frisca,
  • 1 pachet mare biscuiti petit beure sau piscoturi,
  • coniac ,
  • cafea.

Mod de preparare

In afara de cafea,rom,coniac si biscuiti sau piscoturi se amesteca toate pana iese o crema pufoasa.

Separat biscuitii sau piscoturile se inmoaie in cafea in care se pune rom si coniac.

Se aseaza un strat de biscuiti/piscoturi inmuiati un strat de crema iar deasupra se pune crema +cacao

Mult mai simplu decat Tiramisu rețeta originală!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise