Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 pachet piscoturi(400g)
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 500g mascarpone
  • 300 mg cafea

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se separa albusurile de galbenusuri care se freaca bine cu zahar.Albusurile se bat spuma.in galbenusuri se adauga mascarponele si esenta de vanilie si se freaca bine pana se formeaza o pasta.Se toarna apoi compozitia formata peste albusurile batute spuma si se amesteca pana se incorporeaza bine.In cafea se adauga esenta de rom apoi se trec piscoturile.intr-o tava se aseaza un rand de piscoturi apoi se aduga un strat din crema formata apoi un alt rand de piscoturi urmat de inca un rand de crema.La sfarsit se presoara cu cacao de preferat cacao amaruie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise