Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • penntru 1 tava de 18 portii.
  • 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 3-4 linguri de mascarpone
  • 6 plicuri de praf de frisca (Dr. oetker)
  • un pachet de piscoturi de sampanie si cafea cu amaretto disarono.

Mod de preparare

Se bate cu mixerul albusul cu zaharul pana devine spuma si se lasa 5 min la rece. In acest timp se bate si galbenusul tot cu mixerul pana devine spuma. Se amesteca albusul cu galbenusul. Se adauga praful de frisca si crema mascarpone si se amesteca pana devine o crema alba densa.

Se unge o tava de 18 portii si se adauga primul rand de piscoturi imnuiate o data in cafea. Apoi iar un rand de crema. Trebuie sa iasa 3 randuri de crema si 2 de piscoturi. Se lasa la rece cca 1 ora si 30 d min- 2 ore. apoi se serveste de preferat cu un pahar de digestiv dupa o masa la care ati servit paste. Pofta buna !!!

Mai simplu decat Tiramisu rețeta originală ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise