Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 12-15 persoane, adica o tava mare, ingredientele sunt urmatoarele:
  • 500 ml frisca hulala
  • 2 cutii mascarpone (500 gr)
  • 3 linguri miere
  • piscoturi (cca 60 bucati)
  • 500 ml cafea tare
  • coniac, rom sau whisky cam 50 ml
  • putina cacao

Mod de preparare

Frisca se bate, se amesteca cu mascarpone si cu mierea.

Se face cafeaua, se raceste si se pune in ea 50 ml tarie, sau cateva picaturi de esenta migdale.

Fiecare piscot se trece prin cafea, se aranjeaza pe tava si se pune un strat de frisca amestecata cu mascarpone. Se mai pune un rand de piscoturi, frisca si tot asa.

Se da la frigider pana a doua zi, iar inainte de a se servi se pudreaza cu cacao.

Desi nu este Tiramisu rețeta originală, va garantez un gust senzational!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise