Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet mare de piscoturi(cu 4 pachete in interior)
  • 500gr mascarpone
  • 5 galbenusuri
  • 150gr zahar
  • 400 ml frisca lichida
  • cafea
  • Baileys lichior
  • 2 esente rom
  • ciocolata amariue pentru decor

Mod de preparare

Am facut o cafea fff tare pe care am lasat-o la racit iar cand e rece am adaugat cele 2 esente de rom si 1 cescuta lichior Baileys.

Intr-un castron am batut frisca si am bagat-o la frigider.

Intr-un alt castron am mixat galbenusurile cu zaharul pana au devenit albicioase apoi am adaugat mascarponele,2 cescute de lichior Baileys urmat de frisca.Piscoturile le-am inmuiat pe rand in cafea(dor ce le bagi si le scoti) si le-am aranjat in tava,dupa ce am pus un rand de piscoturi am pus jumatate din crema apoi inca un rand de piscoturi si restul de crema, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală. Mie nu-mi place sa pun cacao deasupra deoarece ma inec cu ea asa ca rad ciocolata amaruie.

Imi pare rau ca nu am poza si cu sectiune dar am dus prajitura la fratele meu unde eram invitati si am uitat sa fac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise