TOCANA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 500 ml suc de rosii
  • 1/2 kg de piept de vita
  • 100 g slaninuta
  • 3-4 carnati grosi
  • 5 cepe potrivite
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 1 cana supa de oase

Mod de preparare

Slaninuta se taie cuburi mari, se pune in cratita impreuna cu carnatii taiati bucati si pieptul de vita taiat cubulete. Se calesc bine, amestecand tot timpul sa nu se prinda. Cand s-au calit bine, se da de pe foc. Apoi se pregateste ceapa, pe care o taiem pestisori, nu foarte subtiri. Se pune din nou cratita pe foc, se adauga bucatile de carne de porc si ceapa si cand sfaraie, se stinge totul cu o cana de supa. Se lasa la clocotit de cateva ori, apoi se adauga sare si piper, bulion si sucul de rosii si dam la cuptor, la foc mic. Daca se cere, se mai adauga putina supa sau apa calduta. Peste 20\' se scoate si se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise