Tocana de berbec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de berbec
  • 100g costita afumata
  • 2-3 cepe
  • 50g unt
  • 1 catel de usturoi
  • verdeata
  • 1 lingura faina
  • 1 litru zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se face un sos din faina, unt si zeama de carne, in care se pune carnea, costita, verdeata, sare si piper. Se fierbe acoperit ½ ora apoi se adauga usturoiul taiat si se fierbe inca ½ ora, observind ca mincarea sa fie acoperita cu lichid. Daca sosul a scazut, se mai adauga apa. Se gusta de sare si se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise