Tocana de cartofi cu cabanos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 4 buc cabanos
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • busuioc, cimbru maruntit ( condimente ,,Cosmin,,)
  • 1 ling pasta de ardei
  • 1 ling pasta de tomate
  • 1 ling ulei

Mod de preparare

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei.

Cabanosul se taie rondele. Cartofii se curata si se taie in patru sau sase bucati.

Cand ceapa s-a calit am adaugat cabanosul si le-am lasat circa 5 min apoi am adaugat cartofii, sare, piper, busuioc si cimbru maruntit apoi apa cat sa acopere cartofii si i-am lasat sa fiarba.

Cand au fiert de jumatate am adaugat pasta de tomate si pasta de ardei si i-am lasat sa fiarba in continuare.

La sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise