Tocana de cartofi cu cabanos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 4 buc cabanos
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • busuioc, cimbru maruntit ( condimente ,,Cosmin,,)
  • 1 ling pasta de ardei
  • 1 ling pasta de tomate
  • 1 ling ulei

Mod de preparare

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei.

Cabanosul se taie rondele. Cartofii se curata si se taie in patru sau sase bucati.

Cand ceapa s-a calit am adaugat cabanosul si le-am lasat circa 5 min apoi am adaugat cartofii, sare, piper, busuioc si cimbru maruntit apoi apa cat sa acopere cartofii si i-am lasat sa fiarba.

Cand au fiert de jumatate am adaugat pasta de tomate si pasta de ardei si i-am lasat sa fiarba in continuare.

La sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise