TOCANA DE CARTOFI CU PICIORUSE DE PORC

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 KG. DE PICIOARE DE PORC
  • 3 KG. DE CARTOFI
  • 3 CEPE MARI
  • 2 ARDEI VERDE
  • 2 MORCOVI
  • BOIA DULCE,SARE,PIPER SI VEGETA
  • PATRUNJEL
  • FOI DE DAFIN

Mod de preparare

SE CURATA BINE PICIORUSELE SE SPALA SI SE PUN LA FIERT PINA INCEPE SA SE DESFACA CARNEA,SEPARAT SE CALESTE CEAPA,ARDEIUL,MORCOVII APOI ADAUGAM CARTOFII TAIATI IN PATRU SI,SE ADAUGA BOIAUA SI CONDIMENTELE DUPA GUST SI SE TOARNA ZEAMA CU TOT CU PICIORUSE SE MAI LASA LA FIERT PINA INCEPE SA SE FARIME PUTIN CARTOFII,ADAUGAM FOILE DE DAFIN SI PATRUNJELUL SE POATE PUNE SI PUTIN MARAR,SE SERVESTE CU SALATA DE VARZA ,ROSII SAU CASTRAVETI ACRII ESTE UN DELICIU.POFTA BUNA!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise