Tocana de ciuperci cu cartofii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci,
  • 500 g cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare, ulei, piper,delikat

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Ciupercile se spala si se taie in bucati potrivite si se pun peste ceapa, se adauga verdeata tocata marunt, sare, piper si delikat. Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de ciuperci. Se pun cartofii taiati de bucati mici cu putina apa . se lasa sa fiarba pana se inmuaie totul

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise