Tocana de cocosei americani

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 cocosei americani
  • -1 kg.cartofi
  • -4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • -6 morcovi
  • -1/2 bucata telina
  • -4 cepe mari
  • -6 ardei,verzi si rosii
  • -1 lingura sare
  • -ierburi aromate,(rozamarin,oregano,maghiran)
  • -4 foi de dafin
  • -3 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote, dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise