TOCANA DE LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 1 kg morcov
  • 1 kg ceapa
  • 10 linguri orez fiert
  • 700 ml ulei
  • piper,sare ,cimbru,tarhon
  • 3-4 foi dafin
  • 500 ml suc de rosii sau rosii

Mod de preparare

Ceapa se caleste cu uleiul si apoi se adauga restul legumelor.

Cand ardeiul s-a inmuiat adaugam rosiile sau sucul de rosii.Orezul se adauga la sfarsit cu toate condimentele.

Se serveste rece sau calda

Se poate pastra si pentru iarna in borcane(in acest caz se pune conservant) sau la congelator in cutii de plastic.

Este foarte buna si va face posturile de peste an mai usoare.....

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise