TOCANA DE LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 1 kg morcov
  • 1 kg ceapa
  • 10 linguri orez fiert
  • 700 ml ulei
  • piper,sare ,cimbru,tarhon
  • 3-4 foi dafin
  • 500 ml suc de rosii sau rosii

Mod de preparare

Ceapa se caleste cu uleiul si apoi se adauga restul legumelor.

Cand ardeiul s-a inmuiat adaugam rosiile sau sucul de rosii.Orezul se adauga la sfarsit cu toate condimentele.

Se serveste rece sau calda

Se poate pastra si pentru iarna in borcane(in acest caz se pune conservant) sau la congelator in cutii de plastic.

Este foarte buna si va face posturile de peste an mai usoare.....

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise