Tocana de legume

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari,
  • 3 kg ardei grasi,
  • 3 kg ardei kapia,
  • 1 kg morcov,
  • 2 kg radacini albe (patrunjel, pastarnac, telina)
  • 2 kg ceapa,
  • 500 g pasta de tomate,
  • 1/2 kg orez,
  • 1/2 l ulei,
  • condimente

Mod de preparare

Orezul il fierbi 15 minute. Ceapa o fierbi 10 minute si o dai pe robot. Legumele le dai pe robot. Incorporezi toate ingredientele, condimentezi si dai la fiert. Cand scade compozitia, adaugi pasta de tomate, mai lasi pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi tocana in borcane, capsezi, dai la cuptor pentru 45 minute, apoi invelesti borcanele pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise