Tocana de miel cu legume de primavara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,
  • 1 cub \"Maggi\",
  • 2 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • ulei,
  • 7 cepe,
  • 4 napi mici,
  • 10 cartofi mici,
  • 4 morcovi mici,
  • 1 dovlecel,
  • 200g. mazare,
  • 300 ml. apa;

Mod de preparare

1.Se curata legumele, cu exceptia dovlecelului.Se spala legumele si se taie cubulete.

2.Intr-cratita,se pune uleiul, cca. 3 linguri,se adauga ceapa, se caleste 5 minute, apoi se adauga carnea de miel,cubuletul \"Maggi\",condimentele pentru carne de miel si se calesc impreuna 10 minute.

3.Peste carne se pun legumele taiate cubulete,dovlecelul , mazarea verde,apa si ,pe foc mic, se mai fierb 40 de minute.

4.Preparatul se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise